5 sinne blåser saker som folk gjord av Junk Bildelar

by admin
5 sinne blåser saker som folk gjord av Junk Bildelar

Vissa människor föds med kreativitet en annan nivå. De har förmågan att göra saker från saker som vi normalt skulle kasta bort. Många blir också mer miljömedvetna och i syfte att främja att de har införlivat användningen av återvunnet material. Här är några av de sätt som människor har använt skräp bildelar och gjorde något underbart ut av det.

 

Mode Couture

 

I ett försök att främja återvinning, lyx bilmärket Lexus utmanade fyra designers att använda bildelar och förvandla dem till hög modeaccessoarer. Från att använda vev lager till armstöd klädsel, vad dessa designers skapade var något helt out of this world. En av konstruktörerna används ventillyftare, vev lager, och slangklämmor för att skapa en serie av tillbehör. Inte bara det, Organic Designer John Patrick skapade en hel outfit, inklusive en trenchcoat, kort, och koppling med hjälp av en kabelstam, läder klädslar, last covers, och golvmattor.

 

Säkerhetsbälte Bags

 

Man och hustru duo, Dana och Melanie Harvey, är hjärnorna bakom modelinjen påsar skapats från säkerhetsbälten. De har även en samling som heter ”Treecycle” som bara använder återvunna säkerhetsbälten. Du kanske tror att dessa påsar måste se klart och tråkig. Men det är precis tvärtom och deras väskor finns i en mängd olika färger. En idé som startade när paret var återställa en 1950 Buick har fört dem så här långt med sin kreativitet.

 

Soffbord

 

En av de vanligaste saker som människor gör av bildelar är möbler. Joel Hester från Texas är en sådan person som använder huvar och lastbilar, och förvandlar dem till dessa verkligen fantastiska soffbord. Han använder metoden för oxidation för att skapa unika och färgstarka bord. Om detta inte var nog, gör han även sängramar, slutet bord, skrivbord och andra möbler.

 

Smycken

 

Ett annat klassiskt exempel på kreativitet och listig färdigheter är Hi Octane Industries. Genom att använda återvunna bildelar, har de skapat en rad utsökta smycken. Hi Octane Industries grundades av Alicia Hanson, som också är en miljö grafisk formgivare. De smycken gjorda av bärgade skräp delar är så vackert i design som du inte kommer att tro på vad de är gjorda av. Om du köper en av sina smycken, kan du vara säker på att du har ett unikt konstverk med dig.

 

Skulpturer

 

Artister är kända för att använda några riktigt konstiga saker i sina konstverk. För den australiensiska konstnären, James Corbett, gamla bildelar är tillräckligt. Sättet han vände skräp till ett konstverk är verkligen häpnadsväckande och inspirerande. James Corbett började sin karriär när han skapade ett stycke för en off road race buggy. Därifrån har han lyckats att ställa ut sitt arbete i många länder, fick med i etablerade tidningar, och han fick även att vara gäst stjärna på många tv-program. Hans skulpturer är känd för sin unika och livlighet.

 

Innan du sälja din gamla bil till ett skrotupplag, tänk på hur du kan använda den i ditt hus.