Med hjälp av en inredningstidning att få Feng Shui Tips

by admin
Med hjälp av en inredningstidning att få Feng Shui Tips

När det gäller inredning, är feng shui fortfarande ganska populär metod. Feng shui är den urgamla kinesiska konsten att design. Det översätts bokstavligen ”vind och vatten.” Feng shui handlar om chi, eller ditt liv energi och ha det flyter kontinuerligt under varje rum. Om ett rum är oorganiserad, kan chi inte flyter på rätt sätt och därför kommer du att ha oordning i ditt liv också. När vi bort hinder i vårt hem, vi främja en fredlig och lugn liv. Även om du inte tror på essensen av chi, är det fortfarande bra inredning praxis. Clutter ser aldrig bra.

 

Sovrummet är en av de viktigaste rummen i huset. Det är där du vila och återfå styrka. Detta är din fristad, så det måste vara lugn. En stark sänggavel kommer att säkerställa att din chi är skyddad när du sover. Placera aldrig en spegel mittemot sängen. Arbete och vila måste separeras därför inte har några skrivbord eller datorer i sovrummet. Ett nattduksbord på varje sida av sängen kommer att främja stabilitet. När det gäller färger, välj mjuka och varma sådana, särskilt pasteller. Konst och målningar som skildrar lycka kommer att främja densamma i ditt liv.

 

Ännu viktigare än sovrummet är köket. Du behöver inte oroa dig för hela kök remodeling för att få god feng shui. Ditt kök behöver inte vara proppfull med för många apparater. Naturligtvis behöver du kylskåp, spis och mikrovågsugn, men försök att hålla mindre prylar utom synhåll. Kaminen bör placeras där kocken kan ha fullständig bild av köket. Om detta inte är möjligt, inte starta kök remodeling. Du kan åtgärda detta genom att sätta en spegel ovanför spisen så att du kan se hela rummet. Köket behöver utmärkt belysning och bör vara lika rymlig som möjligt. Diskbänkar och kylskåp bör vara diagonalt från spisen -fire och vatten inte blandas. Mikrovågor bör inte placeras ovanför en spis eftersom det anses ett dåligt omen.

 

Därefter kommer inredningen i ditt vardagsrum -a plats för familj och vänner att samla in och underhålla. Alla sittplatser ska vara vänd dörren och aldrig framför fönster, blockera chi. Om vardagsrummet är också vardagsrummet, placera alla elektronik i slutna hutches till separat rum funktioner. En öppen spis ska alltid vara i fokus i rummet. Mörka hörn måste tändas med golv- och bordslampor. När du väljer färger och möbler, bör det finnas en balans mellan yin och yang. Har både mjuka och mörka färger, höga och låga möbler och horisontella och vertikala poster. När hängande speglar inte placera dem mittemot dörren och de bör därför inte speglar det ett badrum, kök, eller trappa.

 

När det gäller konsten att feng shui, kan det verka som det finns många regler. Men i verkligheten handlar det om att balans och enkelhet. När man tittar på möbler bilder i hemmiljö tidningar, det är alltid de enkla bilder som ser bäst. Un-clutter ditt hem och du kan un-röran ditt liv.